TERRITORI BAJOCA

PROPOSTES CULINÀRIES
En aquest espai hi trobareu la presentació d’algunes de les nostres proveïdores, grups locals i receptes de restaurants del Camp que treballen amb productes ecològics i/o de proximitat.

La Bajoca selecciona proveïdores que aposten per l’agroecologia, la venda de proximitat i els circuits curts, l’autoocupació i el respecte pels drets laborals, la sostenibilitat mediambiental i social, en definitiva, l’aposta pels valors de l’Economia Social i Solidària, i per projectes que vulguin transformar l’entorn cap a la sobirania alimentària.

PIZZERIA EQUILICUÀ

Pizza amb productes de temporada

Local situat al cor de la ciutat de Valls, a la Plaça del Blat Km0 del Món Casteller. Petit, acollidor i a peu de carrer.

_

977 078 431 

Pl. del Blat, 4. Valls

 
RESTAURANT EL TROS

Tàrtar de sardines amb tòmaquet

Situat a Valls. Restaurant amb encant on es poden trobar una gran varietat de plats elaborats amb productes de mercat i ecològics.

_

977 604 407

Carrer Colom, 27. Valls

 
TV3

Telenotícies migdia

Canviar el model econòmic arran de la crisi sanitària

Davant la situació d’emergència, les organitzacions agroecològiques s’han enxarxat més que mai per reivindicar un model de consum responsable amb les persones i amb la vida.

 
TAC 12

La Bajoca a "Estiu12" de Tac12 Tarragona

Estiu 12 és el magazine més fresc i desenfadat de la graella de Tac12. 

 

 
COOPCAMP

#hofemagroecològic

La Bajoca. Estratègia de creixement en xarxa del consum agroecològic

LA BAJOCA

Distribució

Distribució cooperativa agroecològica al Camp de Tarragona

 
LA BAJOCA

Cal Camat

Cal Camat Agroecologia és un projecte d’agricultura ecològica entorn dels llegums i els cereals.

(Visited 141 times, 1 visits today)