La Bajoca reunirà més de dotze productores i elaboradores ecològiques i de proximitat al Pati de Valls · Un maridatge de productes amb poesia i un tast de cerveses artesanes completen el programa

Valls, 09/10/2020. El Grup de Consum La Bajoca segueix creixent i ja compta amb 7 grups locals al Camp de Tarragona. Durant el 2020 s’han incorporat les entitats Espai Verd de Puigpelat, Arrels d’Aigua de Santes Creus i el Casal Despertaferro de Reus, que se sumen als grups locals de Valls, Tarragona, Vila-seca i La Canonja.

En aquesta quarta edició, el mercat de productes ecològics i de proximitat de l’Ecofira es desplaça a la plaça d’El Pati de Valls per complir les mesures de seguretat pel COVID19 i coincidirà amb la 2a edició de la Fira Altres Lletres, que reunirà més de 20 editorials, amb presentacions de llibres. El mercat se celebrarà dissabte 17 durant tot el dia i reunirà més de 12 paradetes de productores i elaboradores ecològiques, artesanes i de proximitat: Cerveses Artesanes les Clandestines, Cerveses Artesanes Kesse, Xocolates Toni Garsi, La Silvestrina Productes Naturals, El Boc de Mont-ral, Vins Dasca-Vives, La Garrofina, Fleca l’Aresta, Mel Entre Flors, Cremes La Menjamiques, licors Tres Cadires, Corremarges, La Bajoca (amb productes d’altres dels seus proveïdors).

 

La 4a Ecofira començarà divendres 16 amb un Maridatge de vins naturals del celler Dasca-Vives amb productes de Cultius Gaia/La Garrofina, dos productors ecològics de l’Alt Camp adherits al segell de Venda de Proximitat. El maridatge serà simultani i dialogarà amb un recital poètic de la vallenca Mireia Casañas, i se celebrarà a les 19:30 a la cooperativa d’habitatges La Titaranya (C/dels Metges 14).

Dissabte 17 a les 19:30 també a La Titaranya hi haurà un tast de les cerveses artesanes Les Clandestines de Montferri i Kesse de Tarragona. El maridatge de divendres i al tast de dissabte té places limitades i cal fer inscripció prèvia a www.labajoca.cat amb un preu de 5€.

La 3a EcoFira del Camp té el suport del Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca per a la promoció de la venda de proximitat, que inclou la venda directa i la venda en circuit curt, i està regulada i permet identificar els pagesos catalans que venen ells mateixos els seus productes al públic, segons el Decret 24/2013.

PROGRAMACIÓ 4a ECOFIRA DEL CAMP

Divendres 16 d’octubre

19:30h Maridatge de vins naturals del celler Dasca-Vives amb productes de Cultius Gaia/La Garrofina, amb recital poètic de la vallenca Mireia Casañas. La Titaranya (C/dels Metges 14).

Dissabte 17 d’octubre,

De 10h a 19h Mercat de productes ecològics i de proximitat. Plaça El Pati de Valls.

19:30h Tast de cerveses “Les Clandestines VS Kesse”. La Titaranya (C/dels Metges 14).

Inscripcions 4a ECOFIRA

Preu dels tastos: 5€

(Visited 134 times, 1 visits today)